Palvelut

Palvelut

Lakeuden Tilineuvos.
Lähellä Sinua.

Meillä työskentelee kahdeksan taloushallinnon ammattilaista ja hoidamme jokaisen asiakkaan taloushallinnon tarpeet yksilöllisesti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Palvelut

Toimintamme ydin muodostuu eri yhtiömuotojen kirjanpitojen, tilinpäätösten ja palkkahallinnon kokonaisvaltaisesta hoitamisesta pienille ja keskisuurille yrityksille. Käytämme työssämme pk-yrityksille sopivaa Fennoa-ohjelmistoa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Teemme kirjanpitoa myös paperisten laskujen pohjalta, mutta suosittelemme vahvasti verkkolaskutusta ja verkkolaskujen vastaanottoa yrittäjän ajansäästön maksimoimiseksi sekä yhteistyön tehostamiseksi.

Verohallinnon erilaiset ilmoitukset, ennakkoverojen seuranta ja veroasioiden tulkinta asiakkaalle parhain päin ovat vahva osaamisalueemme. Yleisimpiä ilmoituksia ovat säännöllisesti tehtävät tulovero- ja arvonlisäveroilmoitukset, mutta hoidamme lisäksi laaja-alaisesti asiakkaidemme Oma Vero-asioita, myös henkilökohtaisella puolella tarvittaessa.

Palveluihimme kuuluu kiinteänä osana muuta toimintaa maksuton Fennoa-ohjelmiston esittely sekä nykyisille että uusille asiakkaille, asiakkaan perehdyttäminen verkkolaskutukseen sekä jatkuva tuki mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Hoidamme monenlaisia hakemuksia viranomaistahoille sekä teemme pienimuotoisia kauppakirjoja ja sopimuksia asiakasyrityksillemme. Meiltä kannattaa aina kysäistä näitä lisäpalveluja, koska tunnemme jo entuudestaan hyvin asiakkaan taloushallinnon asiat kokonaisuutena.

Perustamme uusia yrityksiä kaupparekisteriin ja verohallintoon sekä annamme monipuolisesti neuvoja uudelle yrittäjälle. Arvioimme myös yhtiömuotojen muutostarpeita ja toteutamme niitä. Yleisimmin toiminimi tai henkilöyhtiö muutetaan osakeyhtiöksi tai osakeyhtiö puretaan selvitystilan kautta kokonaan.