Yritys

Yritys

Lakeuden Tilineuvos.
Lähellä Sinua.

Lakeuden Tilineuvos on pk-yrityksiä palveleva täyden palvelun yksityinen, ketjuista riippumaton tilitoimisto. 

Yritys

Olen Heidi Saukko, Lakeuden Tilineuvos Oy:n toimitusjohtaja ja yrittäjä. Hyppäsin matkailualalta taloushallintoon vuonna 2010, kun menin auttamaan äitiäni tilitoimistoon verohallinnon sähköisten Katso-valtuuksien luomisessa. Tuon projektin aikana huomasin, että töitä olisi vähän enemmänkin. Käärin hihat ja aloin opiskella käytännön työn ohella kirjanpitoa Suomen Yrittäjäopistossa. Olin myös juuri saanut valmiiksi iMBA-tutkinnon Seinäjoen Ammattikorkeakoulussa ja olin täynnä kehittämisen intoa. Olin tottunut matkatoimisto- ja lentoyhtiötyövuosieni aikana käyttämään runsaasti erilaisia ohjelmia ja koin olevani niissä näppärä. Lähdin uudistamaan mm. laskutus- ja palkkahallinnon ohjelmia ja opettelin siinä sivussa palkkahallinnon työt. Uudistin äitini tilitoimiston toimintatapoja ja viimeisetkin ruutupaperit lensivät roskakoriin parin ensimmäisen vuoden aikana. 

Vuonna 2015 päätin perustaa oman osakeyhtiön ja kasvattaa toimintaa. Moni asia on opittu ja opeteltu tietotaidon lisäksi myös kantapään kautta – niin kuin yrittäjyydessä tuppaa olla tapana. Meillä Tilineuvoksessa on aina ollut avoin ilmapiiri ja reilu kehittämisen meininki sekä valtaisa yhteistyön voima. Ja tietysti ihaninta ovat olleet uskolliset vanhat ja piristävät uudet asiakkaat. Me olemme yrityksenä asiakkaiden tarpeita ja toiveita varten, ja pyrimme tekemään yrittäjän ja asiakasyrityksen arjesta mahdollisimman helppoa. Tilineuvos hoitaa taloushallinnon asiat taidolla ja tyylillä!

Nyt vuonna 2022 koko tilitoimistoala on tilanteessa, missä suuremmat toimistot ostavat pienempiä hyvinkin tiuhaan tahtiin. Me olemme selvinneet viime vuosien tyrskyistä ammattitaitoisen ja erittäin innostuneen henkilökunnan avulla. Haluamme pysyä jatkossakin yksityisenä ja ketjuista riippumattomana tilitoimistona. Alalla on ollut melkoisia uudistuksia, joihin olemme joutuneet reagoimaan nopeasti. Olemme laittaneet resurssit ja tekniikan siihen kuntoon, että voimme palvella asiakkaitamme nykypäivän ja jatkuvasti kehittyvien vaatimusten mukaisesti. Uudistuksista suurimpia on ollut esim. tulorekisteri.

Voin olla ylpeä siitä, että meillä on erinomaisen hyvä Fennoan ohjelmisto, joka mahdollistaa helppokäyttöisen ja nykyaikaisen sähköisen taloushallinnon asiakkaalle kohtuuhintaisilla palveluilla. Mapit jäänevät kokonaan historiaan seuraavan parin vuoden aikana. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Heidi Saukko,
tilitoimistoyrittäjä
Lakeuden Tilineuvos Oy