Mikä ihmeen täyden palvelun tilitoimisto?

Lähes kaikki tilitoimistot markkinoivat itseään täyden palvelun tilitoimistona, sisältö toki voi vaihdella. Parempi nimi tilitoimistolle voisikin olla yrityspalvelutoimisto, koska tilitoimistot todellakin palvelevat asiakkaitaan yhä enemmän kaikkiin yrityselämään liittyvissä asioissa. Kirjanpito, palkanlaskenta ja veroilmoitukset ovat palveluina itsestäänselvyyksiä-niiden ajantasaisuus, oikeellisuus ja arkistointi. Nämä ovatkin todella tärkeitä asioita ja asiakkaan kannattaakin aika ajoin varmistaa, että oma tilitoimisto hoitaa peruspalvelut ammattitaitoisesti.

Täyden palvelun tilitoimisto tarjoaa nykyään yrittäjälle myös helppokäyttöisen ohjelmiston, jolla voi sujuvasti vastanottaa ja lähettää verkkolaskut. Erilaisia ohjelmistoja on tarjolla runsaasti ja sen valintaan kannattaakin käyttää hieman aikaa ja kuulostella käyttökokemuksia tilitoimistolta. Hyvä ohjelmisto säästää yrittäjän aikaa valovuoden verran arjessa ja helpottaa samalla talouden seurantaa. Tilineuvokselta yrittäjä voi hankkia Fennoa-ohjelmiston, jonka esittely ja perehdytys on asiakkaalle veloituksetonta.

Palveleva täyden palvelun tilitoimisto tekee asiakkailleen myös kaupparekisterimuutoksia, kauppakirjoja ja erilaisia sopimuksia sekä yhtiömuotojen muutoksia. Kaikki nämä kuuluvat Tilineuvoksen palvelutarjontaan ja lisäksi perustamme paljon uusia yrityksiä. Niiden perustaminen onkin nopeaa, koska uudella yrittäjällä tulee olla vain pankkitunnukset mukanaan ja tietenkin valmiiksi mietitty nimi yritykselle. Toki sitäkin voimme ideoida asiakkaan kanssa yhdessä!

Todellinen täyden palvelun tilitoimisto kuuntelee yrittäjää ja neuvoo ratkaisuja mm. markkinointiin sekä yrittäjän ja työntekijöiden hyvinvointiin. Nämä eivät olekaan ihan pieniä asioita yrityksen menestymisen kannalta ja monesti tilitoimistolla onkin hyviä vinkkejä yrittäjälle paikkakunnan palvelutarjonta huomioiden. Lakeuden Tilineuvokselta asiakas voi ostaa monikanavaisen markkinointiratkaisun tuotteilleen tai palveluilleen, sillä myymme Seinäjoen Jättiscreenin mainospaketteja. Hyvinvointiin kiinnitetään huomiota yleensä siinä vaiheessa, kun joko yrittäjä tai työntekijät ovat uupuneita. Me Tiineuvoksella osaamme antaa neuvoja ennaltaehkäisevästi kertomalla mm.  laajasta työterveyshuollosta, tyky-seteleistä tai muista henkilökuntaeduista.  

Avaamme uuden toimipisteen 13.2. Ylistaroon. Sekä Seinäjoen toimisto että Ylistaron toimisto ovat täyden palvelun tilitoimistoja palvellen alueemme yrittäjiä monipuolisesti. Meille voi poiketa vain kahvillekin keskustelemaan mieltä askarruttavista asioista ja mietitään yhdessä niihin ratkaisuja.

Heidi Saukko
yrittäjä
Lakeuden Tilineuvos Oy 

Julkaistu kategoriassa Blogi