Fennoa

Fennoa

Lakeuden Tilineuvos.
Lähellä Sinua.

Fennoan käyttö on helppoa ja yrittäjän työnteko muuttuu kertaheitolla tehokkaammaksi, kun ylimääräinen paperinpyöritys jää historiaan. 

Fennoa

Ohjelmaan kuuluvat mm. myyntilaskutus, ostolaskujen vastaanotto- ja maksamistoiminnot, reaaliaikainen avoimien myynti- ja ostolaskujen seuranta, verkkopankki, kätevä sähköinen asiakirja-arkisto sekä mobiilisovellus, jolla voi kuvata käteis- ja maksukorttikuitit.  Käytössä ovat myös mm. kaksivaiheinen tunnistus ja sähköiset allekirjoitukset. 

Asiakas vastaanottaa ja maksaa verkkolaskut sekä hyväksyy palkat Fennoassa. Me teemme kirjanpidon ja laskemme palkat Fennoassa. Tilinpäätökset allekirjoitetaan sähköisesti ja ne tallentuvat sähköiseen asiakirja-arkistoon, missä ovat myös kaikki kirjanpidon kannalta oleelliset sopimukset ja muut asiakirjat helposti sekä yrittäjän että tilitoimiston saatavilla silloin, kun niitä tarvitaan. 

Liikevaihdon kehitystä ja kuluja voi seurata Fennoan etusivun graafeista, vaikka lähetämmekin kaikille asiakkaille tuloslaskelman aina kirjanpidon valmistumisen jälkeen. 

Lakeuden Tilineuvos huolehtii asiakkaan perehdyttämisestä Fennoaan sekä jatkuvasta tuesta mahdollisissa ongelmatilanteissa, tämä kuuluu kiinteästi palveluumme ja on asiakkaalle veloituksetonta.

fennoa asiantunteva kumppani logo