• Tilintarkastusyhteisö Oy SK-Reviisorit Ab

  Toiminimen kirjanpito ei tarvitse tilintarkastusta. Tilintarkastaja voidaan jättää valitsematta yhteisössä (oy, ay, ky), jos sekä päättyneellä että sitä välittömästi edeltäneellä tilikaudella on täyttynyt enintään yksi seuraavista edellytyksistä:

  1) taseen loppusumma ylittää 100 000 euroa;
  2) liikevaihto tai sitä vastaava tuotto ylittää 200 000 euroa; tai
  3) palveluksessa on keskimäärin kolme henkilöä.

  Vaikka em. rajat eivät täyttyisi, mutta jos yhtiöjärjestyksen mukaan on valittu tilintarkastaja, tulee tilintarkastus suorittaa.

 • Lemonsoft

  Käytämme palvelutuotannossamme Lemonsoft-yritysohjelmistoa, joka mahdollistaa sähköisen talous- ja henkilöstöhallinnon. Sinulle tämä tarkoittaa paperittomia ja automatisoituja prosesseja. Toimintosi tehostuvat ja säästät kustannuksissa. Yhteiskäyttöisyyden avulla meillä molemmilla on samat tiedot reaaliaikaisesti käytössä.

   

  Lue lisää Lemonsoftista:
  Ominaisuudet
  Ratkaisukuvaus
  Yleisesite

 • Lakiasiaintoimisto Business-Laki LBL Oy

  Täyden palvelun perintätoimisto asiakkaillemme. Perintäpalvelut on helpointa aloittaa lähettämällä laskujen kopiot maksumuistutuspalveluun. Maksumuistutusten kulut peritään velalliselta Perintälain10 e § mukaisesti vakiokorvauksena.

  Ainutlaatuisena palveluna myös riskirahoituspalvelut yrityksille. Esimerkiksi elinkelpoisille, mutta tilapäisesti käyttöpääoman vajeesta kärsiville yrityksille voidaan järjestää vakuudetonta oman pääoman ehtoista rahoitusta ja siten turvata elinkelpoisten yritysten toiminnan jatkuminen.